2013年5月17日金曜日

EASY, BREEZY LEMONADE  かんたんなレモネード!

EASY, BREEZY LEMONADE
cool lemonade on a hot day
 さっぱりしたレモネード!

Summer is almost here, so it's time to get into the Summer spirit with a PERFECT Summer drink: LEMONADE!! 

そろそろ夏になりますね。。。夏の完璧の飲み物をつくりましょう!レモネード


クールなレモネード
There are many kinds of lemonade, traditional, pink, limeade, salty, even spicy!  Today we will start with the basic, traditional lemonade, a drink that Americans (and others) have enjoyed for generations! 
いろんなレモネードある: 伝統的な、ピンク、ライムタイプ、しょっぱい、それでも辛い! 今日は伝統的なアメリカンレモネードをつりましょう! 




Ingredients 材料
  • 8 lemons レモン、8
  • 1½ – 2 cups sugar さとう、350ml
  • 6 cups water 水、1500ml
     
Instructions 作り方
  1. Wash lemons thoroughly.  レモンをちゃんと洗って
  2. Roll lemons firmly on a hard surface until they become soft. This will make them easier to juice. レモンをロールして。。。それで、ジュウスが出やすい!
  3. Zest 2-3 lemons. Set aside レモンのかわをとって、あとでつかう。
  4. In a pot over medium heat, add sugar, lemon zest and 2 cups of water. 水の500mlを暖めて、さとうもレモンのかわを入れて。
  5. Simmer lightly for about 5 minutes or until sugar has dissolves and the mixture has a light yellow color. Do not boil. 5分ごろ、さとう解けるまでに、暖めて。
  6. Remove from heat. 覚まして。
  7. Juice the lemons. レモンジュウスを出して。
  8. Strain the lemon juice into a large pitcher. 大きいなピッチャーにレモンジュウスを入れて。
  9. Strain the sugar mixture into the large pitcher. さとうのミクスもピッチャーに入れて。
  10. Add in 4 cups of cold water. 1000mlの水入れて。
  11. Fill chilled glasses with ice and pour in the lemonade!  冷凍庫で覚ましたコップにアイスを入れて.レモネード入れて!



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